Inici Materials
PDF Imprimeix

Català Treballem amb pedra de tot tipus.

 

Marbres nacionals o d'importanció, de la màxima qualitat, permeten que el nostre producte acabat sigui d'una qualitat immillorable. Les nostres tènciques d'acabat en gruix permeten treure un rendiment inigualable a cada peça, preservan el més infim detall de continuitat de beta en tota la peça acabada. A més la nostra tècnica permet el tall de peces en qualsevol forma.

 

Els granets nacionals i la pedra d'Ulldecona conformen el nostre estoc de pedra natural.

 

Cada peça és única i no es troben dues iguals. Aquest regal de la naturalesa el sabem apreciar, creant peces úniques i especials per a cadascún dels nostres clients.

 

Consulti els marbres i granets disponibles en aquest moment, els nostres professionals l'assessoraran en quina gamma de colors i tipus de pedra li convenen més.

 

La modernitat ens presenta noves formes i colors, materials artificals com Silestone, Quraz, Compac i similars, permeten un toc de fantasia en entorns domèstics.

 

Español Trabajamos con todo tipo de piedra.

 

Mármoles nacionales o de importación, de la máxima calidad, permiten que el nuestro producto acabado sea de una calidad inmejorable. Nuestras técnicas de acabado en grosor permiten sacar un rendimiento inigualable encada pieza, preservan el mas ínfimo detalle de beta en toda la pieza acabada. Nuestra técnica, incluso, permite el corte de piezas en cualquier forma.

 

Los granitos nacionales y la piedra de Ulldecona conforman el nuestro estoc de piedra natural.

 

Cada pieza es única y no se encuentran dos iguales. Este regalo de la naturaleza lo sabeos apreciar, creando piezas únicas y exclusivas para cada cliente.

 

Consulte los mármoles y granitos disponibles en este momento. Nuestro profesionales le asesoraran en que gama de colores y tipos de piedra le convienen mas.

 

La modernidad nos presenta nuevas formas y colores, en materiales artificiales como Silestone, Quraz, Compac o similars, permiten un toque de fantasía en entornos domésticos.

 

 

Premi play per veure una mostra d'algunes de les pedres naturals del nostre catàleg.

Pulse play para ver una muestra de algunas de las piedras naturales de nuestro catálogo.

 

Promocions
Funciona amb Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.