Inici Empresa
PDF Imprimeix

Català L'empresa

 

Així al 2012, Alex Nadal Buj, un jove de 35 anys, seguin la tradició dels seus rebesavis, pren les regnes d'aquest negoci amb el suport de la 4a generació, per afrontar els reptes del segle XXI.

 

El seu objectiu es incorporar les noves tecnologies al procés productiu, juntament amb els valors que sempre han caracteritzat l'empresa com son l’esforç, la professionalitat, la dedicació, la perfecció en el treball... Tot amb l’objectiu d’assolir el millor resultat final, al preu mes competitiu.

 

Pedres Nadal compta amb unes instal•lacions d’uns 4000m2 on poder desenvolupar la seva activitat que consisteix en el tractament i subministrament de marbre o granet per a la rehabilitació d'edificis Històrics, obra nova o mobiliari urbà, sota les directrius de qualsevol projecte.

 

El tractament del material es pot dur a terme seguint les mes estrictes tècniques manuals tradicionals fins als mes moderns processos robotitzats.

 

Español La Empresa.

 

 

Actualmente acaba de tomar las riendas de la empresa la 5ª generación de la familia.


En el 2012, Alex Nadal Buj, un joven de 35 año, siguiendo la tradición de sus antecesores, toma las riendas de este negocio con el apoyo de la 4ª generación, para afrontar los retos del siglo XXI.

 

Su objetivo es incorporar las nuevas tecnologías al proceso productivo, junto con los valores que siempre han caracterizado la empresa como el esfuerzo, la profesionalidad, la dedicación, la perfección en el trabajo... Siempre con el objetivo de conseguir un mejor resultado final, al precio más competitivo.

 

Pedres Nadal cuenta con unas instalaciones de unos 4000m2 dónde desarrollar su actividad, que consiste en el tratamiento y suministro de mármol o granito siguiendo las más estrictas técnicas manuales tradicionales hasta los sistemas más modernos basados en procesos robotizados.

 

Historia=>

Sistema informatizado de corte de piezas

Sistema assistit per ordinador de gestió del tall que permet presentar qualsevol forma a partir de qualsevol peça.

Sistema asistido por ordenador para gestionar el corte de las piezas que permite presentar cualquier forma en cualquier pieza.

 


Funciona amb Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.