Inici Empresa Historia
Historia
PDF Imprimeix

Català Història.

L’empresa de tradició familiar es pionera en el tractament de la pedra amb l'extracció en una de les primeres canteres de la regió, la de Les Moles, que va subministrar pedra durant més de 60  anys, a grans obres com el ferrocarril, la façana l’ajuntament de Tortosa o el pont de pedra d'Amposta.

 

La família va explotar fins a 3 canteres i va abandonar l’extracció per tal de centrar-se en treballar la pedra obtenint així un producte acabat de la mes alta qualitat.

 

D’aquesta manera es va passar de subministrar pedra a donar vida a peces d’art artesanal en marbre o produir un producte final de forma industrial.

Tasca en la que s`han centrat les dues ultimes generacions.

 

 

Español Historia.

 

La empresa de tradición familiar es pionera en el tratamiento de la piedra con la extracción en una de les primeras canteras de la región, la de Les Moles, que suministró piedra durante más de 60  años, a grandes obras como el ferrocarril, la fachada del ayuntamiento de Tortosa o el puente de piedra de Amposta.

 

La familia explotó hasta 3 canteras y abandonó la extracción para centrarse en trabajar la piedra obteniendo  un producto acabado de la más alta calidad.

 

De esta forma pasó de subministrar piedra a dar vida a piezas de arte artesano en mármol o producir un producto final de forma industrial.

Tarea en que se ha centrado las dos últimas generaciones.

Estado actual cantera original S. XIX

Estat actual de la cantera de "La Mola", originaria de finals del S. XIX. Pren el nom a partir de la fabricació de pedres de mola per a molins d'oli.

Estado actual de la cantera de "La Mola", originaria de finales del S. XIX. Toma el nombre a partir de la fabricación de piedras de para molinos de aceite.

 
Funciona amb Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.